24.5.2022 23:21
Komeetat P2013

KOKKOLA CUP lähestyy

Kokkola Cupiin saatiin hieno määrä poikia mukaan. Nyt tarvitaan vielä sitovat ilmoittautumiset majoitusten ja ruokailuiden osalta.

Tässä linkki taulukkoon johon tulisi käydä merkitsemässä Kokkola cupiin lähtijöiden majoituksen, ruokien ja kyytien ym. tarve sekä allergiat.
 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1npuJyp1fxXok6CGXZQWhnHl1VHRwrDcS/edit?usp=drivesdk&ouid=105655301940508153910&rtpof=true&sd=true
 

Tieto tulisi merkitä la 28.5. mennessä.

Lisäksi taulukossa kysytään omalla autolla Kokkolaan tulijoilta voitteko tarvittaessa kyyditä pelaajia kentille, ruokaluun ym. autollanne. Varaamme myös turnausjärjestäjän bussikyydit koulumajoituksen ja kenttien välillä, mutta bussit lähtevät usein aikaisin pelin alkamiseen nähden ja tulee pitkiä odotusaikoja kentillä. Autolla pääsee pikaisemmin paikalle. Välillä kimppakyydit autolla on siis helpompi vaihtoehto, kun se on mahdollista.

Meidän tulee ilmoittaa ja maksaa sitova majoitusten ja ruokailuiden määrä 30.5. mennessä. Rahoja ei siis palauteta tämän jälkeen, jos tulee peruuntumisia.

(Jos haluaa, voi varmistaa esim. omasta vakuutusyhtiöstä korvaako esim. oma matkavakuutus tämän tyyppisen matkan peruuntumisen, jos sairastuu tai tulee muu pakollinen este. Minulla ei ole tietoa tästä enempää.)

Bussikyytien määrää / auton käyttömahdollisuuksia voi muuttaa vielä myöhemminkin, niiden osalta tämä kysely on alustava.

Joukkueita lähtee meiltä kaksi. Kokoonpanot päätetään lähellä lähtöä. Ilmoittautuneita on 16 poikaa, mahtavaa! Hienoa myös, että vanhempia pääsee paikalle. Apuvoimille on varmasti tarvetta. Tämän tyyppiset turnaukset ovat lapsille mieleenpainuvia kokemuksia.

Huom! Liitythän Kokkola cupin WhatsApp-ryhmään tästä linkistä:

https://chat.whatsapp.com/F04igj9jRBI5cpCjjWG3JT

Turnausterveisin,

Saija Vartiainen-Räsänen

Lisätietoja voi kysyä:
WhatsApp 0452010234
saija.vartiainen@gmail.com