6.2.2022 22:49
Jyväskylän Komeetat ry

Komeetat seurakirje 1/2022

Komeetat seurakirje 1/2022 6.2.2022
 

Seuran toiminnanjohtajahaku saatiin tammikuun lopussa maaliin ja uutena toiminnanjohtajana aloitti kuun alusta Suvi-Tuulikki Reina. Suvi on pitkänlinjan urheiluseuratoimija, joka tuo meille uuttaakin näkökulmaa ja osaamista. Suvi on kevään ajan päivätöissä Laukaassa ja toimii meillä oto pohjalta. Ainakin alkuvaiheessa päätehtävä tulee olemaan toimia meidän palkallisten työntekijöiden esimiehenä. Kesän jälkeen työaika Komeetoissa kasvaa ja silloin tehtävät laajenevat. Pieni henkilöesittely löytyy seuran nettisivun uutispalstalta (https://www.komeetat.fi/uutiset.html?207109) ja yhteystiedot löytyvät nekin jo nettisivulta (https://www.komeetat.fi/2).

Jo vuoden vaihteessa valmennusorganisaatiota vahvistettiin nimittämällä Virtasen Toni kokopäiväiseksi valmennuspäälliköksi. Tästäkin löytyy nettisivu-uutinen (https://www.komeetat.fi/uutiset.html?205528).

Myös Honkosen Juho jatkaa ainakin kevään ajan seuratöissä osa-aikaisena seuratyöntekijänä ja osapuilleen samoissa tehtävissä kuin päättyneen siviilipalveluksen aikana. Juhon ehkä tärkein tehtävä on huolehtia vuorojaosta ja se onkin saatu hienosti toimimaan.

Seuralla on monenlaista projektia käynnissä tänäkin keväänä. Nettisivu-uudistus on lähellä maalia ja sivut saataneen lähiaikoina julkaisukuntoon. Comets Cup 20.-21.8.2022 järjestelyt ovat käynnistyneet ja ilmoittautumisiakin on jo saatu. Useilla ikäluokilla on viritteillä omia turnauspäiviä keväälle aiempien vuosien tapaan ja suunnitelmia osallistumisista kesän turnauksiin. Toivottavasti Kokkola Cupiin saadaan tänäkin vuonna kattava Komeettaedustus. Järjestelyrintamalla uutena tapahtumana on suunnitelmissa järjestää seuran ensimmäinen tyttöturnaus. Kevään kuluessa Comets Parkilla tehdään pieniä ehostustöitä jo siksikin, että Kakkosen kotiottelut on tietysti tarkoitus pelata kotiareenalla. Kaikilla toimilla tähdätään samalla koko seuran olosuhteiden kehittämiseen.

Tämän kirjeen kanssa samanaikaisesti julkaistaan myClubissa seuran päivitetty organisaatiokaavio. Se ei ole välttämättä virheetön eikä se ole täydellinenkään, mutta uskoakseni sillä pystytään napsun verran parantamaan sisäistä tietoisuutta seuratoiminnasta ja toimihenkilöiden tehtävistä. Organisaatiokaaviot ovat aina muuttuvia ja vapaaehtoisorganisaatioissa etenkin. Tarkoitus on tätä päivitellä jatkossa ainakin muutaman kerran vuodessa ja pitää sitä esillä myClubin tiedotteissa. Täydennyspyyntöjä/muutoksia voi laittaa allekirjoittaneelle. Sekin on hyvä muistaa, että Komeetoissa seuratöitä tehdään ajoittain ristiin ja toisia autetaan ”virallisista” rooleista välittämättä!

Ilkka Laakso
Komeetat pj. imlaakso@gmail.com

PS: Perinteiset Lidl lumitalkoot Tikkakoskella saattavat olla pian ovella ja sinne toivotaan tietysti runsasta osanottoa. Asiasta ei tätä kirjoitettaessa ole vielä kuulunut enemmälti.