26.8.2020 14:31
Komeetat P2011

Comets Cup 2020 / Kiitokset talkoolaisille!

Hei kaikki Komeetat,

Comets Cup 2020 on nyt takana. Turnaus oli taas kerran suurempi kuin koskaan, ja kantaa ylpeänä Keski-Suomen suurimman poikaturnauksen asemaa! Järjestelyt onnistuivat kaikin puolin hyvin, ja suurimmilta kommelluksilta ja ongelmilta vältyttiin.

Turnaus on seuramme vuoden kohokohta ja valtava voimien ponnistus. Ilman aktiivisia talkoolaisia sen järjestäminen olisi täysin mahdotonta, ja siksi haluankin nyt turnausorganisaation ja Jkl Komeetat -seuran puolesta osoittaa teille vilpittömät kiitokset mukana olosta ja panoksestanne turnauksen onnistumisen eteen!

Erityisesti haluan kiittää teitä vielä vastuullisesta suhtautumisesta COVID-19 pandemian aiheuttamaan erikoistilanteeseen. Noudatitte ohjeita tunnollisesti ja näin tekemällä osoititte osallistujille että suhtaudumme tilanteeseen vakavasti ja haluamme tarjota kaikille osallistujille turvallisen turnauksen. Toivottavasti sairastapauksia ja / tai tartuntoja ei tule enää jälkeenpäin esiin. Mutta jos tulee, sille emme enää voi mitään - turnauksen aikana me toimimme vastuullisesti ja huolellisesti niin, kuin meidät oli ohjeistettu terveysviranomaisten toimesta.

Lopuksi haluan vielä korostaa turnauksen taloudellista merkitys seurallemme. Se on meillä valtavan tärkeä ja taloutemme selkäranka. Jokainen joukkue saa tuotosta suoraan osuutensa, sillä joukkueen tekemistä talkootunneista seura maksaa joukkueille korvauksen. Lisäksi me kaikki Komeetat hyödymme tuotosta välillisesti: Tuotolla pidetään huolta kentästämme, maksetaan työtekijöidemme palkkoja ja katetaan muita yleisiä kustannuksia. Kaikki tämä auttaa osaltaan pitämään joukkueiden kausimaksuja maltillisina.

Ystävällisin terveisin,

Jussi Ekman, Turnauspäällikkö / Comets cup 2020